Rólunk

Tisztelt Érdeklődő!

A GD-Staff Security Vagyonvédelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (2007-ben alapítva) teljes egészében magyar magántulajdonban lévő, vegyes profillal működő társaság. Szerteágazó szolgáltatásaink között megtalálhatóak az őrzés – védelemhez szorosan kötődő tevékenységek és egyéb kiegészítő szolgáltatások is.

Vállalkozásunk alapítói és vezető munkatársai a cégalapítás előtti 10-12 évben más vállalkozások keretein belül szervezték és irányították a különböző szolgáltatási területeket.

Megalakulásunk óta a következetes és minőségi szolgáltatásainknak köszönhetően vállalkozásunk minden téren dinamikusan fejlődik.

Cégünk alapelve, hogy szolgáltatásunkat maximális minőségben, reális áron nyújtsuk Ügyfeleinknek. Legyen bármekkora is az ügyfélkörünk, vezetőink napi kapcsolatban állnak Partnereinkkel.

Szolgáltatásainkat Megbízóink igényeinek és érdekeinek maximális szem előtt tartása mellett, megbízható minőséget nyújtva végezzük. Valljuk, hogy a minőségi munka hosszú távon mindenki számára kifizetődőbb.

Megbízásaink magas színvonalú teljesítéséhez, megfelelő szakmai képzettséggel és rutinnal rendelkező munkatársakat biztosítunk, akik munkájáért erkölcsi és anyagi felelősséget vállalunk.

Törekszünk a kialakult, jól teljesítő személyi állományunk megőrzésére. Kiemelt figyelmet fordítunk a feladataink ellátásához elengedhetetlen jogszabályváltozások nyomon követésére, kollégáink mentális és fizikális felkészültségére, folyamatos továbbképzésére, hiszen vállalkozásunk sikerének egyik alappillére a megbízható és szakszerű munkaerő.

Közvetlen irányításunk, rugalmas munkaszervezésünk eredményeként, munkatársaink képesek az adott feladatot nagy létszámban és gyorsan elkezdeni, valamint az elvárható legnagyobb szakszerűséggel és hatékonysággal elvégezni.

Partnercégeink között található hostess- és modellügynökség, rendezvényszervezéssel, egészségügyi biztosítással, tűz- és munkavédelemmel, biztonságtechnikai eszközök, riasztórendszerek telepítésével és üzemeltetésével, valamint takarítással és épületüzemeltetéssel foglalkozó cég egyaránt.

Őrzés – védelmi tevékenységünket a 2005. évi CXXXIII. törvény előírásainak megfelelően végezzük. Az ebben előírt felelősségbiztosítással rendelkezünk.